قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۳/۱۲ - ۱۹:۳۳
چالشهای نظام آموزشی حوزه

سهولت دسترسی به مدرک دلیل گرایش طلاب به دانشگاه است

مدیر امور مراکز تخصصی حوزه‌های علمیه کشور یکی از مهم‌ترین دلیل گرایش طلاب به تحصیل در دانشگاه را سهولت دسترسی به مدرک عنوان کرد.

سهولت دسترسی به مدرک دلیل گرایش طلاب به دانشگاه است

به گزارش سراج24،حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی کلباسی، مدیر امور مراکز تخصصی حوزه‌های علمیه کشوره این سئوال پاسخ داد که چرا با وجود تنوع رشته‌ها و مراکز تخصصی و حوزوی و اعتباری که مدارک نظام آموزشی حوزه دارد، طلاب علوم دینی برای ادامه تحصیل به دانشگاه‌ها روی می‌آورند؟

وی تاکید کرد: پدیده گرایش طلاب به دانشگاه معلول عوامل مختلفی است که یکی از آنها سهولت دسترسی به مدرک تحصیلی در نظام آموزشی دانشگاه است.

این استاد حوزه با اشاره به دشواری تحصیل در حوزه علمیه اظهار کرد: واحدهایی که یک طلبه باید در سطح سه تخصصی حوزه بگذراند، دو برابر واحدهای مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه است.

حجت‌الاسلام کلباسی با بیان اینکه پایان نامه نویسی در حوزه کار مشکلی است، گفت: البته این مشکل بودن از مسائلی نشات می‌گیرد که در برخی موارد از نظر علمی باید روی آن حساسیت باشد ولی در بعضی موارد به برنامه‌ریزی وابسته است.

مدارک دانشگاهی معروف‌تر است

مدیر امور مراکز تخصصی حوزه‌های علمیه کشور معروف‌تر بودن مدارک دانشگاهی را یکی دیگر از دلایل رغبت طلاب علوم دینی در دانشگاه بیان کرد.

وی ادامه داد: مدارج علمی در حوزه علمیه سابقه زیادی ندارد، بنابراین این مدارک باید به گونه‌ای تعریف شود که ارزش آن از مدارک دانشگاهی بالاتر است.

حجت‌الاسلام کلباسی تاکید کرد که باید تسهیلاتی برای طلاب علوم دینی در نظر گرفته شود که رغبتی به تحصیل آسان در دانشگاه نداشته باشند.

منبع:مهر

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۲
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••